Vilka är FjEll Outdoor?

FjEll Outdoor, vilka är vi?

Jo, det är Eva-Mari och Frank, två "skogsmullar" som trivs lika bra i skogen som på fjället. Att tillbringa dagen, helgen eller en del av semestern på fjällvandring, en tur i skogen i vår kära Siljansbygd, där vi båda har våra rötter,  likväl som i norra Dalarnas fjällvärld. Det är då vi njuter som mest. 

Vi vill inspirera andra att vara mer ute och njuta av vårt avlånga land, i både skog, på fjället, vid havet och varhelst du själv finner det underbart att vara. Detta genom att på ett enkelt sätt övernatta utan att behöva bära allt på ryggen.

Därför har vi nu startat upp detta företag där vi först och främst hyr ut Taktält till alla som vill få en magisk upplevelse av övernattning i vår fria natur. Tänk dig själv att åka omkring i vårt vackra land och plötsligt hitta en ensligt liggande tjärn med spegelblankt vatten mitt i skogen, eller en utsikt "to die for", ett fjäll du vill bestiga eller en glänta bortom allfarvägarna där du får första parkett för t ex. orrspel, rävungar, älg eller björn. 

Parkera bara bilen, gå dagtur med riktigt god matsäck i ryggan och sov sen gott i vårt taktkält och hitta sen ett nytt smultronställe nästa dag eller kanske stanna en natt till, det är upp till dig. 

Allt detta i ett tält en bra bit upp från marken, du känner dig säker, du slipper markkylan, du slipper besök av både små och stora fyrfotingar, du kan rigga kameran eller bara njuta av natthimlen genom tältets takfönster.

VÄLKOMMEN TILL OSS FÖR EN MAGISK FRILUFTSUPPLEVELSE!

Våra samarbetspartners: