Så här funkar det:

Du kan hyra taktält en weekend, 3 nätter eller vecka, 6 nätter.

Nusnäs: weekend upphämtning torsdag kl 17-18 och återlämning söndag 17-18, veckohyra upphämtning måndag 8-9 och återlämning söndag 16-17, önskas annan tid sker detta efter överenskommelse med oss.

Idre: weekend upphämtning torsdag kl 17-18 och återlämning söndag 17-18, veckohyra upphämtning söndag 18-19 och återlämning lördag 17-18, önskas annan tid sker detta efter överenskommelse med oss.

Vill du boka övriga dagar (dock minst 2 dygn) kontaktar du oss på info@fjelloutdoor.se eller mobil 073-0261148. Dessa dagar visas alltså som ej bokningsbara, inte nödvändigtvis för att de är fullbokade utan för att kalendern alltså endast visar startdatumet för weekend och hel vecka som är ledigt. 

Välj vart du vill hyra ditt taktält nedan så kommer du direkt till våra bokningssidor.

I priset ingår hjälp med montering av taktältet på dina takräcken samt städning av tältet efter hyran. 

Det är ej tillåtet att ha hund eller katt i våra taktält, men det går utmärkt att hyra till vårt förtält så kan den fyrbenta vännerna sova säkert där eller i bilen.

Priser:  

Säsong 2024 (1 april - 30 oktober)

Veckohyra - (måndag - söndag)

Försäsongserbjudande, gör din bokning av sommarens äventyr innan 31 Mars till förra årets pris: 3 995 SEK

Bokning efter 1 april: 4 295 SEK

Weekend - (torsdag - söndag)

Försäsongserbjudande, gör din bokning av sommarens äventyr innan 31 Mars till förra årets pris: 2 095 SEK

Bokning efter 1 april: 2 295 SEK

Enstaka nätter:  990 SEK/dygn (dock minst 2 dygn)

För att skydda madrassen i tältet vill vi att du har med dig ett underlakan i motsvarande (eller större) bredd som det tält du bokar.
För våra hyrtält som är 165 cm breda funkar lakan för dubbelsäng super (240x260 cm).

Tips 1: Tofflor är bra att ha för att ha när man går upp och ner ut tältet. Lätta att lägga i skopåsen som hänger på tältet.

Tips 2: En extra kudde och eller filt kan vara mysigt, både om man vill sitta uppe i tältet med lite stöd för ryggen likväl en filt för kyliga sommarkvällar.

Tips på PACKLISTA, läs HÄR!

Vår storlek på tält är 165 cm. Hur stort är det?

Hyr vårt förtält så får du ytterligare utrymmen!

Få ett extra rum med ett förtält till ditt taktält.

Ger upp till två sovplatser extra på golvet eller plats för till exempel bord och stolar

Förtältet fästs i taktältet genom att först ta ur transportskyddet och sedan trä in förtältet i samma skena. Sedan fästs övriga sidor enkelt och snabbt med en dragkedja. Förtältet har ett golv i tjock plast så du behöver inte bry dig om fukt på marken.

Förtältet mått är – 170 cm i höjd samt ca 2,00 x 2,50 m i golvyta (beroende på hur mycket du spänner ut golvet) . Passar till vanliga personbilar och SUV:ar.

Priset är 600 kr i tillägg till din tälthyra MEN förtältet går inte att boka via vårt bokningsprogram så här behöver du kontakta oss på mejl: info@fjelloutdoor.se eller 073-026 11 48 så ordnar vi bokningen för dig. 

I hyran ingår även här städning av förtältet. 

Samma villkor gäller som för hyra av taktält. Läs våra hyresvillkor HÄR