Våra villkor & integritetspolicy

Hyresvillkor

OBS! En bokning görs per dygn. Bokat tält ska hämtas ut mellan kl. 8.00-9.00 (vecka) alt. 17:00-18:00 (weekend) och lämnas tillbaka mellan klockan 17.00 – 18.00, om ingen annan överenskommelse har nåtts med FjEll Outdoor på förhand.

§ 1. Du är som hyrestagare ansvarig för tält och eventuell utrustning du hyr av oss under hela hyresperioden.
§ 2. Vid skada eller förlust av någon produkt under hyresperioden kommer hyrestagaren att debiteras reparationskostnad eller inköp av lika/likvärdig produkt. Ej återlämnad produkt eller att produkten har blivit ersatt med liknande produkt, likställs med stöld och polisanmäls.
§ 3. Hyrestagaren får inte låna ut, sälja, pantsätta, hyra ut eller överlåta produkterna utan skriftligt medgivande från FjEll Outdoor.
§ 4. Hyreskostnaden betalas i direkt anslutning till bokning via BG eller Swish. Ingen bokning är giltig före inkommen betalning, så länge ingen annan överenskommelse nås.
§ 5. FjEll Outdoor är ansvarig för att produkterna är i funktionsdugligt skick. Vid fel på produkterna ska detta anmälas till FjEll Outdoor snarast.
§ 6. Produkterna är inte försäkrade genom FjEll Outdoor. Hyrestagaren ansvarar själv för att ha en tillräcklig privat/hemförsäkring.
§ 7. Giltig legitimation (körkort/pass/motsvarande) är ett krav vid hyra.
§ 8. Hyrestagaren är ansvarig för att produkterna endast används på för dem avsett sätt.
§ 9. Vid avbokning fram till och med elva dagar innan hyresperiodens början återbetalas hela hyresbeloppet utom första dagens hyra. Vid avbokning inom perioden 10 - 4 dgr innan hämtning återbetalas 50% av hyresbeloppet, detta oavsett anledning. Vid avbokning efter detta debiteras hela hyresbeloppet. 

Ångerrätt?

Du som hyrestagare har rätt att inom 14 dagar häva din beställning från det att du lagt din bokning.
Det gör du genom att kontakta oss på info@fjelloutdoor.se eller 073-0261148
Redan uthämtad bokning återbetalas ej.
§ 10. Hyresavtalet är giltigt oavsett väder.
§ 11. Alla våra priser är inklusive moms, om inget annat anges.

Köpvillkor

§ 1. PRISER OCH BETALNING
De priser som visas på vår webbplats är inklusive mervärdesskatt (moms).

Gällande pris är det som anges för den aktuella produkten vid ordertillfället. Priser kan komma att ändras från en tid till en annan utan föregående avisering och vi reserverar oss för eventuella felaktigheter.

Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

§ 2 .ÅNGERRÄTT
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

§ 3.LEVERANSER
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt.

§ 4.RETURER
Returer sker på din egen bekostnad så vida inte varan är defekt. Returer ska skickas som paket. Kontakta oss på info@fjelloutdoor.se om du önskar retunera en vara.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

§ 5. ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. FjEll Outdoor kommer inte att använda dina personuppgifter till något annat eller dela/sälja vidare till tredje part. Du har enligt den europeiska dataskyddsförodningen GDPR rätt att begära ut den information som vi har registrerad om dig samt få den borttagen. Kontakta FjEll Outdoor på info@fjelloutdoor.se


Cookies

Vi använder kakor på vår webbplats. En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator eller enhet. Vi använder kakor på fjelloutdoor.se för att ge dig en bättre upplevelse. Kakor gör det möjligt att känna igen dig och automatiskt anpassa webbplatsens innehåll efter dina behov. Med hjälp av kakor blir det dessutom enklare för oss att lära oss mer om våra besökares behov, då de bland annat ger oss statistik som vi kan använda för att mäta och förbättra våra webbplatser.