TAKTÄLT!

Välkommen till FjEll Outdoor!

Hyr taktält av oss!

Våra taktält bokar du på en fristående bokningssida som du kommer till HÄR!

Tänk dig själv att åka omkring i vårt vackra landskap och plötsligt hitta en ensligt liggande tjärn med spegelblankt vatten mitt i skogen, eller en utsikt "to die for", ett fjäll du vill bestiga eller en glänta bortom allfarvägarna där du får första parkett för t ex. orrspel, rävungar, älg eller björn. 

Parkera bara bilen, fäll upp tältet och sov sen gott i vårt taktkält. Njut av upplevelsen och hitta sen ett nytt smultronställe nästa dag eller kanske stanna en natt till, det är upp till dig. 

Att sova i ett taktält betyder att du sover en bra bit upp från marken, du slipper ligga på ett knöligt underlag, du känner dig säker, du slipper markkylan, du slipper besök av både små och stora fyrfotingar, du kan rigga kameran för den perfekta bilden eller bara njuta av natthimlen genom tältets takfönster.

Likväl som du kan vildcampa kan du såklart även hyra in dig på en camping med taktällt också!

ELLER... skall du hälsa på släkten och vill ha eget boende på din vistelse, kanske kommer släkten på besök och du behöver extra sovplats att erbjuda.

HYR ETT TÄLT AV OSS!

Inspiration vad du kanske kan uppleva! Se vårt galleri av bilder HÄR

FjEll Outdoor, vilka är vi?

Jo, det är Eva-Mari och Frank, två "skogsmullar" som trivs lika bra i skogen som på fjället. Att tillbringa dagen, helgen eller en del av semestern på fjällvandring, en tur i skogen i vår kära Siljansbygd, där vi båda har våra rötter,  likväl som i norra Dalarnas fjällvärld. Det är då vi njuter som mest. Läs mer om oss HÄR.

FjEll Outdoor är ett företag vars vision är att inspirera och erbjuda det enkla friluftslivet likväl som det magiska äventyret, utan att det skall krävas massor av utrustning och kunskap. 

Vi vill väcka ER längtan att vara mer ute och njuta av vår natur, i både skogen, på fjället, vid havet och varhelst du själv finner det underbart att vara. 

Vårt motto #detbehöverintevarasåavancerat

VÄLKOMMEN TILL OSS FÖR EN MAGISK FRILUFTSUPPLEVELSE!